به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، در این نشست که به میزبانی سازمان فرهنگی برگزار شد، احسان احمدی نصر مدیر زیبا
سازی شهر گفت: کمیسیون زیبا سازی با هدف ارتقاء نشاط اجتماعی، سرزندگی شهری، حذف زواید بصری، گسترش نورپردازی و زیبا سازی محیط شهری در مجموعه شهرداری فعال شده است که در رویکرد جدید کمیسیون زیبا سازی محیط شهر در یک چارچوب مشخص و همراه با قواعد خاص و دور از هرگونه پراکندگی و اعمال سلیقه شخصی و فردی در قالب کیمیسیون زیبا سازی شهری انجام خواهد گرفت که این حرکت میتواند اقدامی شایسته در راستای جلب رضایت شهروندان کرمانشاهی مبنی بر داشتن شهری زیبا باشد.
او تصریح کرد: هر واحدی اعم از مناطق، سازمانها، عمران، شهرسازی و روابط عمومی در راستای نور پردازی، نصب المان ها، تندیس ها، تابلو کوچهها و معابر چنانچه طرحی یا پیشنهادی در این خصوص داشته باشند، باید در این کمیسیون مطرح کرده و در صورت تصویب به مرحله اجرا برسانند.
احمدی نصر با بیان این که با دستور شهردار کرمانشاه هیچ واحدی بدون هماهنگی این کمیسیون نباید طرحی را اجرایی کند و باید طرحها از این فیلتر عبور کرده به مرحله عملیاتی برسند گفت: در وضعیت فعلی شهر، سلیقههای فردی نمیگنجد و نیاز به یک پشتوانه فکری در اجرای طرحها احساس میشود.
در ادامه، مهدی عبدالمالکی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری به هویت و گذشته فاخر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: محتواهایی که در زیبا سازی شهری اجرایی میشود باید متناسب با فرهنگ و هویت شهری بوده و این محتواها بیانگر هدفی یا گفتمانی از هویت شهر باشند.
او افزود: دغدغههای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و کمیسیون زیباسازی مشترک است و ما خود را در کنار این کمیسیون میبینیم.
عبدالمالکی با ارائه پیشنهاداتی، استفاده از ظرفیت و پتانسیل دستگاههای فرهنگی را مهم عنوان نمود و تصریح کرد: حوزه هنری انقلاب اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان دارای پتانسیل خوبی در زمینهی تعامل و پیشبرد اهداف مورد نیاز در حوزهی زیباسازی و معرفی هویت شهر در قالب دسترسی به بانکهای اطلاعاتی هنرمندان، اجرای تندیس مفاخر و سردیس بزرگان و شهدای شهر، محتواهای لازم نقاشی دیواری نظیر نقوش دیواری از نقاشیهای برگزیده فستیوالهای بین المللی کودکان کرمانشاهی در معابر شهر هستند که قطعا میتواند به خلق رضایت شهروندان منجر گردد.
او از اجرای حجمهای دیواری، برپایی جشنوارههای هنرهای نوروزی، تخم مرغهای رنگی، سفره هفت سین و مباحث پیرامون آغاز سال نو بعنوان پیشنهادهای دیگر یاد و خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه در آستانهی آغاز سال نو هستیم جا دارد، فراخوانی داده شود تا تمام دغدغهمندان کرمانشاه پای کار بیایند و طرحهای خود را جهت ارائه ساختاری بدیل و زیبا در قالب مسابقهای با شهرداری مشارکت نمایند.
عبدالمالکی ابراز داشت: در گام اول موفق شدیم لیست ۱۱ نفری از مفاخر شهر جهت ساخت سنگ نگاره این بزرگان تهیه نماییم که محتوا و طرح لازم ارائه شده که بنا داریم تا پایان سال این امر اجرایی شود و معابر شهر با سنگ نگاره مفاخر کرمانشاه مزین گردد.
معاون فرهنگی شهردار کرمانشاه گفت: پلاک افتخار، طرح دیگر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری است که در قالب آن در گام اول در سردرب ۳۰ حافظ کل قرآن کرمانشاهی ساکن در شهر، تابلوهایی که بر روی کاشی اجرا شده با عنوان "خانه نور" با حضور دکتر طلوعی شهردار کرمانشاه و جمعی از مسئولین نصب میشود. همچنین در راستای اهمیت به داشتههای شهر در گامهای بعدی همین امر در زمینه نصب تابلو در سر درب خانواده شهدا و نیز مفاخر شهر انجام میپذیرد.
عبدالمالکی گفت: جا دارد در حوزه زیباسازی از تمام امکانهای موجود نظیر پایههای مونوریل استفاده شود. ما تاکنون نتوانسته ایم با مردم به لحاظ بصری صحبت خاصی داشته باشیم و نیاز به تحول در این حوزه هست.